Construction Simulator 2014

Construction Simulator 2014 1.02

Graven, walsen, beton storten en op een tractor rijden

Construction Simulator 2014 brengt zwaar bouwmaterieel naar je scherm. Met machines van Liebherr, MAN of Still knal je de bouwplaats over. Hoe meer opdrachten je voltooit, hoe meer geld en aanzien je krijgt.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Gedetailleerde voertuigen van echte fabrikanten
  • Veel verschillende machines
  • Verschillende missies
  • Grote projecten met bouwmanagement

TEGEN

  • Slechte bediening
  • Geen muziek en geen radio
  • Gemiddelde graphics
  • Lange laadtijden

Gemiddeld
6

Construction Simulator 2014 brengt zwaar bouwmaterieel naar je scherm. Met machines van Liebherr, MAN of Still knal je de bouwplaats over. Hoe meer opdrachten je voltooit, hoe meer geld en aanzien je krijgt.

Graafmachines en ritjes op de tractor op je touch screen

In Construction Simulator 2014 neem je de rol van aannemer op je. Aanvankelijk doe je wat kleine transportopdrachten, waarmee je geld verdient dat je investeert in verschillende voertuigen en machines, zoals een kraan, een graafmachine en een mengmachine.

Met deze machines krijg je nieuwe taken, en dus ook meer geld. Ook bouw je meer ervaring op en leidt je uiteindelijk je eigen constructiebedrijf.

Klussen kun je dan ook uitbesteden aan je werknemers, maar let op: je verdient alleen geld met het deel dat je zelf uitvoert.

Dankzij de handige tutorial ga je ook als beginner snel aan de slag.

Interessante machines, matige bediening

Je bestuurt de voertuigen in Construction Simulator 2014 met knoppen op het touch screen. Als alternatief kun je ook tilt-besturing gebruiken. Beiden werkten echter niet goed in onze test. Op het kleine scherm van de iPhone zijn de knoppen bovendien moeilijk te vinden.

We kwamen regelmatig vast te zitten of reden tegen afbakeningen aan. Met de reset-knop ben je gelukkig snel weer terug op de weg.

Niet alleen laat de bediening te wensen over, maar Construction Simulator 2014 laadt ook nog eens erg traag.

Gemiddelde graphics en karig geluid

De graphics van Construction Simulator 2014 zijn nogal gemiddeld te noemen. Lelijk is het niet, maar ook verre van mooi. De bomen, die uit exact vier zijden bestaan, zijn het grafisch dieptepunt van het spel.

Op gebied van geluid valt er weinig te beleven in Construction Simulator 2014. Je hoort alleen het geluid van de voertuigen, meer niet. Muziek of radiostations zijn niet aanwezig.

Conclusie

Op papier is Construction Simulator 2014 een prima simulatie. Er zijn veel mogelijkheden en verschillende moeilijkheidsgraden. Wat het spel echter de das om doet, is de slechte bediening. Als je je bouwterrein niet eens kunt bereiken zonder tegen een boom te rijden, is de lol er snel af.

Meeste downloads Utility games voor iphone

Meer
Construction Simulator 2014

Download

Construction Simulator 2014 1.02

Beoordelingen about Construction Simulator 2014